Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.
Thuis

Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.

China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. certificaten
China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. certificaten
Over het algemeen zijn wij zeer tevredenstellen met functionaliteit van aanhangwagens en ik zou u voor uw goede steun en mededeling willen danken!

—— Tomislav Blazeka

Uw oplossing is zeer overtuigend aan me en wij zien ernaar uit de experimentele en commerciële drogende installatie met uw materiaal te bouwen.

—— Veronica Cardenas

De ervaring die wij was werkelijk opmerkelijk hebben gehad en het materiaal wordt gevonden zeer goed.

—— FAO Adam Fisher

Ik ben online Chatten Nu

Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.
Overdrachtauto
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Perfecte Henan
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 60% - 70%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Is het Behandelende Materiaalco. van Henanperfte, Ltd een inzameling van onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, vervaardigend bedrijf van behandelingsmateriaal. Ons bedrijf heeft een gemoderniseerd beheersteam, een technologieteam en het team van de productietechnicus van elektrisch behandelingsmateriaal, overdrachtkar op batterijen, materieel overdrachtkarretje, de lorrie van de gietlepeloverdracht, het vervoer enz. van het rollenspoor. Als één van het professionele verwerkende bedrijf dat een gemoderniseerd beheersteam en een uitstekend personeel heeft. Onze producten krijgen Ce, SGS, ISO-certificaat en andere 8 nationale octrooien en onze producten zijn uitgevoerd naar meer dan 40 landen en gebieden.

China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Co. van het Henan heeft Perfect Behandelende Materiaal, Ltd en in zijn vervaardiging de beste ideeën gedwongen af verworven die van dit technologische milieu door de wil opspringen en rente van zijn ingenieurs en arbeiders, de gespecialiseerd in werktuigkundigen, hydraulica, elektronika en pneumatiek .PERFECT keurt een geïntegreerd beheersysteem goed die ISO 9001norms overeenstemmen, die de voortdurende verbetering van de de bedrijfprocessen en producten bevordert.

China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Co. van het Henan is Perfect Behandelende Materiaal, Ltd de beroemde materiële fabrikant van Overdrachtauto's, de van wie producten kunnen wijd in de gehele wereld worden aangepast en worden gebruikt. Ons bedrijf heeft ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem overgegaan en Ce, SASO, SGS certificaat gekregen. Ondertussen, werden wij ook 8 nationale octrooien.

China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Sinds 2015, het behandelende materiaalco. van Henan perfte, concentreerde Ltd zich bij het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van diverse types van verschillende overdrachtkar, en onze producten hebben niet alleen over het land, verkocht maar ook uitgevoerd naar de V.S., Duitsland, Thailand, Nederland, Zuid-Afrika, Syrië, Turkije, Nepal enz.

China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Ons memorandum is „ik gelooft in mij, en gelooft onze eigen producten“; „Ik geloof in ons bedrijf, geloof ik dat mijn collega's en medewerkers“; „Ik geloof in een goede stemming, geloof ook dat het grootste woord van de wereld vertrouwen.“ is

China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

De mensen die in onze producten interesseerden of meer informatie over ons willen krijgen, contacteren ons, tevreden! Het kijken vooruit voor uw onderzoek.

China Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Contactgegevens
Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mike Wang

Tel.: 187 9067 5017

Fax: 86-0373-3020456

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)